TESTIMONIALE

“Sportul de performanță mi-a oferit șansa de a învăța foarte multe lucruri. Posibilitatea de a trăi momente unice și de a cunoaște oameni. Am avut mereu capacitatea de a-i avea aproape pe acei oameni cu calități pe care le-am dezvoltat și eu datorită sportului de performanță: onestitate, curaj, ambiție, devotament, profesionalism și pasiune pentru ceea ce faci. Colaborarea mea cu Rodica Boitoș s-a derulat bazându-se pe aceleași principii. Dintre proiectele la care am colaborat, aș aminti proiectul de suflet, cartea autobiografică Reversul Medaliei. A fost o colaborare extraordinară, iar Rodica a rămas omul caruia îi cer în continuare sfatul cu încredere.”

― Andreea Răducan, președinta Federației Române de Gimnastică 

 

“Colaborarea noastră cu Rodica Boitoș are deja un istoric în spate, se derulează încă de la înființarea Clinicii Calla, din 2013. Ea a dat mereu cea mai bună și originală formă mesajelor noastre către public și ne-a ajutat să difuzăm informații despre serviciile, inovațiile și echipa noastră medicală. Dacă e s-o caracterizez în 3 cuvinte, acestea ar fi: profesionalism, seriozitate și punctualitate.”

― dr. Liana Antal, Cabinetul Calla

 

“Când începi un business nou, mai ales într-o țară străină, ai nevoie de consultanță de specialitate pe mai multe paliere. Rodica Boitoș a fost mereu lângă mine, am colaborat și colaborăm impecabil de ani de zile. Este genul de parteneriat win-win, care îți oferă mereu satisfacția lucrurilor bine făcute.”

― Cristina Schek, visual artist, social media specialist